b2b marketing brengt de zaak in beweging

Elke onderneming is anders. Daarom komen echte marketing oplossingen nooit uit een draaiboek of template aanpak.

Consumentenmarketing

Marketing advies is er in soorten en maten. Onderzoek naar trends, marktontwikkeling, doelgroep analyse, media effectiviteit. Dit is marketing die hoort bij consumentenmarketing. De media budgetten in de consumentenmarkt zijn aanzienlijk. Dit vraagt om heel specifieke marketing oplossingen. Marketing, gericht op consumenten, is niet wat wij doen.

B2B Marketing

Onze marketing adviespraktijk is afgestemd op de zakelijke markt. Voor deze ondernemingen werkt marketing echt anders. De doelgroep click wordt gemaakt met de organisatie-identiteit en niet door herhaling. Ook communicatiekanalen worden in de meeste gevallen anders ingezet. Immers zakelijke klanten overtuigen zichzelf. Waardoor het verhaal in vergelijking met consumentenmarketing anders is.

Praktisch marketing advies

Marketing advies van HBB is altijd heel praktisch. Het wordt ontwikkeld op maat van de onderneming. En het marketing advies is meteen te testen met snel toepasbaar.

Marketing test?

U kunt gebruikmaken van onze gespecialiseerde b2b marketing aanpak. Wij houden van uitdagingen. U zou ons een groot plezier doen als u aan ons vraagt om een uitdaging voor uw onderneming op te lossen.

Email
Telefoon +31 (0)6-49 87 65 90
Of via het upload formulier

Lees meer over de kosten van dit voorstel.