VERKOOPONDERSTEUNING

Meer omzet meer klanten

Verkoopondersteuning die helpt met doelen realiseren.

De uitdaging van de opdrachtgever staat altijd centraal. Wij ontdekken steeds de kortste weg naar resultaat. Setting; middelgroot b2b handelsbedrijf met grote klanten.

Wat is de reden dat uw onderneming iets verkoop? Wat loopt goed, wat niet? Aan wie wordt verkocht en waarom? Wat werkt en wat werkt niet?

De reden dat uw onderneming iets verkoopt is uniek. Er zijn geen twee gelijke proposities.

Wat is de reden dat een onderneming iets verkoopt?

Een verkoop campagne opzetten begint met inzicht in de beleving van klanten tijdens een aankoop. Dat is het begin van onze degelijke aanpak.

De degelijke aanpak begint met een oplossingen presentatie of probleemanalyse presentatie (uiteraard na uitwisselen van informatie).

Er zijn ook situaties waarin een onderneming behoefte heeft aan de ‘pluk al het laaghangende fruit’ oplossing. Day is een workshop die meteen naar de kern gaat.

Laaghangende fruit

In elke onderneming blijven kansen liggen. Verweesde kansen oppakken kan tot verrassende resultaten leiden. Je kan dit zien als een actie om snel de omzet te vergroten maar er zijn meer kansen. Het is ook en markt test van wat goed werkt en wat minder werkt. De eenmalige actie kan bijdragen aan een effectievere verkoop inspanning. Eigenlijk zonder meer kosten.

Voor de identificatie van de mogelijke kansen wordt u uitgenodigd on deel te nemen aan de workshop ‘snel meer omzet’ beschikbaar. Deelname aan de workshop is gratis. Een mailtje is voldoende. Wij helpen immers uw onderneming met verkopen en verkopen onszelf niet.

Onze groei programma’s:

  1. (Introductie) campagne
  2. Strategische omzet groei bevorderen
  3. Opsporen van issues in het verkoop proces
  4. Meteen meer omzet, minimale investering
    (pluk dat laaghangend fruit)
  5. Optimalisatie van de omzet met huidige niveau marketing investering
  6. Start sales for a start-up
  7. Ontwikkelen van effectiever marketing communicatiemateriaal dat vervolgens efficiënter geproduceerd wordt
  8. Verkoopproces scan en optimaliseringsvoorstellen

Als je uniek bent passen alleen unieke oplossingen

Elke onderneming is uniek. Zij verkoopt een uniek product aan een eigen doelgroep. Er is nooit een standaard marcom oplossing. Want leads, prospects, klanten voelen een band met uw onderneming. Een marcom bureau is verantwoordelijk om alles wat onderneming en doelgroep bindt te verduidelijken, uit te vergroten en te versterken.

laag hangend fruit