Logo ontwerp gebaseerd op de merk identiteit een b2b bedrijf dat producten voor de industrie fabriceert. Logo design based on the brand identity of a b2b company fabricating industrial products.

Bel ons vandaag

+31 10 4 760 760

Nieuw logo ontwerp

Of we een logo voor een nieuwe machinefabriek, gespecialiseerd in de productie van vlinderklappen voor de waterindustrie, schepen en olie en gas industrie willen ontwerpen. En alle communicatie uitingen. Of het logo al vast voor de vakantie klaar kan zijn. Maar natuurlijk, wat een leuke opdracht. Dit is het begin. Daarna website, verkoopmateriaal, seo en introductie. Wij houden jullie op de hoogte.

1.9 Brand Identity

Brand identity model example. Merk identiteit voorbeeld. De merk identiteit is het grafisch design platform waarop alle grafisch design zoals het logo, de huisstijl, het website ontwerp is gebaseerd. Het brand identity model is het fundament voor de buyer motivations, de buyer journey, het content manifesto, seo en vindbaarheid

Brand identity model biedt een gestructureerd overzicht van de waarden en de toepassing van de waarden. Het brand identity model wordt gevoed door het waarden systeem dat ten grondslag ligt aan de organisatie identiteit en de waarden die horen bij de branche van de organisatie. Deze structuur helpt ok bij het uitwerken van de buyer journey. Waardoor al in de grafisch design fase de relatie is gelegd van het ontwerp en het grafisch design (voorkomen) naar het content manifesto en seo en vindbaarheid.

2 Motivations of organisational buyers

Integratie van het verkoopmateriaal is onderdeel van het merkenbeleid. Effectief voor herkenbaarheid. Wij bouwen deze projecten vanuit de merk propositie en werken deze centrale propositie uit naar elk individueel aanbod en wij lossen communicatie issues op.

3. Solution and connotation

Het eerste ontwerp concept voor het logo. The first design concept of the logo. Het logo ontwerp is onderdeel van het fundament waarop buyer motivations, de buyer journey, het content manifesto, seo en vindbaarheid worden gebouwd. grafisch design, graphic design

Het gepresenteerde logo concept geeft al een aardig beeld van de stijl waar wij nog aan werken.

3.1 Concept and values of the brand

– Reference to the colours of Abu Dhabi
– Sturdy condensed font/ strong, vigorous, decisive
– Professional, confident, high quality and clear (successful)

3.2 A logo design unfolds the whole story

– The A and other leters are modified; signifying made to measure/ Advalco is specialised in one-offs and small series
– Reference to unique

3.3 What work they do

– Icon references to valves increasing the meaning of the company name valco
– The font terminals + circle terminals display different radii. Referencing to opening/ closing a valves
– Font forms reference pressure and valve (round) forms

3.4 How they perform their pursuits

– In their own, high quality, niche way

3.5 how they manage quality and excellence

– By clarity
– By knowledge and experience
– Modern and efficient
We wish the Advalco team success.

Categorieën

Tags