Blijf op de hoogte
Maak gebruik van onze handige instrumenten en workshops.

Gesloten of open

Van buiten bekeken zijn marketing en design bureaus nogal gesloten, net als andere dienstverleners zoals advocaten, accountants. Deze geslotenheid moet een voordeel hebben voor deze bedrijven. Deze geslotenheid is een nadeel voor opdrachtgevers. Openheid past beter bij ons.

Werkrelatie

Goed creatief werk leidt tot betere resultaten. Ons werk wordt beter door een open werkrelatie met de opdrachtgever. Klanten zijn er meer dan genoeg maar goede, productieve werkrelaties zijn schaars.

Principes

  • Wij zoeken altijd een open werkrelatie met de opdrachtgever. Wij geven ongevraagd advies vanuit kennis en ervaring over marketing, design en reclame.

  • Indien een opdrachtgever weet wat ie wil dan geeft HBB een oplossingen presentatie.

  • Indien een opdrachtgever naar oplossingen zoekt dan geven wij een probleem analyse presentatie.

  • De studio werkt direct samen met opdrachtgever voor de realisatie van grafische klusjes (met gedoe beperking)

  • Onze werkwijze (en projecten) zijn gebaseerd op principes van Scrum, Design Thinking en Rapid Prototyping.

Kosten en budgetten

Onze kosten zijn altijd overzichtelijk. Ruim de helft van onze omzet wordt gerealiseerd op nacalculatie. Echter wij zijn sterk in begroten van projecten en periode budgetten. Project en periode budgetten worden uit principe niet overschreden.

Kijk op de zaak

Maak gebruik van onze handige instrumenten en workshops. Ze zijn vaak gratis of tegen een geringe vergoeding krijgt u een andere kijk op de zaak.

Werken

Ons werkgebied is Europa en het Midden Oosten. Wij werken veel met online presenteren, een app voor het goedkeuringsproces. Management van grotere huisstijlen kan georganiseerd worden in een online omgeving voor aanmaak, correctie en goedkeuring van advertenties, drukwerk en online items. HBB is een full service bureau voor marketing, grafisch design en reclame.

Offerte?